Bizimle iletişime geçin

Yalova

BAŞKAN TUTUK’TAN TALEPLERE YERİNDE İNCELEME

Yaklaşık

tarih

Yalova’daki esnaf ve sanatkârlarla fırsat buldukça bir araya gelen Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, bu buluşmalarda talep, öneri ve sorunları istişare ediyor. Bu kapsamda bu kez Kirazlı Sanayi Sitesi’ndeki gıda toptancılarını ziyaret eden Başkan Tutuk, esnafın taleplerini de burada yerinde inceledi.

“Taleplerine Hiçbir Zaman Kayıtsız Kalmıyoruz”

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Adem Saruhan ile birlikte gıda toptancılarını ziyaret eden Başkan Tutuk, burada esnaf ve çalışanlarla buluştu. Hemşehrilerinin talep ve önerilerine oldukça önem verdiğini söyleyen Başkan Tutuk, “Kent ekonomimizin dinamiğini oluşturan yerel esnafımız ile fırsat buldukça bir araya gelmeye, onların talep ve önerileri hakkında bilgiler almaya devam ediyoruz. Bu yüzden hem sorunlar hem de taleplerle ilgili yerinde incelemeler yapıyoruz. Esnafımızla birlikte en iyisi için istişareler yapıyoruz. Yalova’da esnafımız kent ekonomimize katkıda bulunmak için çalışma yürütüyor, değerli çalışanları da bunun için alın teri döküyor. Onların taleplerine hiçbir zaman kayıtsız kalmıyoruz. Öneri ve taleplerini de anında hayata geçirmek üzere ilgili birimlerimize talimatlarımızı veriyoruz. Halkımızla omuz omuza, büyük bir dayanışma içerisindeyiz” dedi.

Okumaya Devam Et
Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yalova 3 gün önce

Türk Dil Kurumunun Kuruluş Yolunda Yalova’nın Tarihî Rolü Belgelerle Bir Kez Daha Gündemde

Yalova 4 gün önce

Yalova Güç Birliği Federasyonu’ndan 15 Temmuz’da Vatandaşlara Kavurma İkramı

Yalova 6 gün önce

ATATÜRK İLKOKULU’NUN GELECEĞİ BELİRSİZ: TARİHİ GERÇEKLER, HUKUKİ SÜREÇ VE VELİLERİN EĞİTİM MÜCADELESİ

Spor 6 gün önce

OĞUZHAN UZUN’DAN SPOR YÖNETİCİLERİNE “ROL MODEL” ÇAĞRISI

Yalova 2 hafta önce

YALOVA KADIN DAYANIŞMA VE DESTEKLEME DERNEĞİ’NDEN KADIN CİNAYETİNE TEPKİ

Köşe Yazıları 2 hafta önce

Gerçekten Sormak İstiyoruz: Bu Vahşet Ne Zaman Duracak?

Dünya 2 hafta önce

ESAK’tan Çınarcık Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak’a Nezaket Ziyareti

Kültür 2 hafta önce

Bursa Fashion Week 9. Uluslararası Moda Günleri İçin Geri Sayım Başladı

Köşe Yazıları 2 hafta önce

DR.DENİZ ÖNER İle Hayatın İçinden : ”KONUŞAN KİM BİLİYOR MUSUN?”

Siyaset 1 ay önce

ZAFER PARTİSİ VİTES YÜKSELTTİ: BİR GÜNE DÖRT YOĞUN PROGRAM!

Köşe Yazıları 1 ay önce

Tavandaki Sekiz Dakika

Dünya 1 ay önce

Yalova Basını Dünya Devlerinin Buluştuğu WORLDEF ISTANBUL 2026’da: EKF Media ve Yalovapress İstanbul Çıkarmasına Hazırlanıyor!

Siyaset 1 ay önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol’u Kabul Etti

Köşe Yazıları 2 ay önce

Geleceğin Vidalarını Sökenler

Köşe Yazıları 2 ay önce

Anne Karnı (Fetüs Dönemi) ve Aile Dizimi Yaklaşımı