Bizimle iletişime geçin

Türkiye

Yenilikçi Genç Fikirler Yalova’da Buluştu

Yaklaşık

tarih

Yalova Belediyesi ev sahipliğinde Marka Mutfağı Pazarlama Maratonu’nun 5.si Yalova’da gerçekleşti. Türkiye’nin dört bir yanından gelen üniversite öğrencileri, genç bakış açısıyla 3 gün aralıksız olarak markaların pazarlama fikirlerini Yalova’da ürettiler.

Yalova Belediyesi, TİGEM Tatil Park Çınar Bahçede gerçekleştirdiği maratonda, farklışehirlerden birbirini tanımayan öğrencileri bir araya getirdi. Maratonun ilk günü YürüyenKöşk’te gerçekleşen buluşma ile başladı. Ardından gençler Çınar Bahçede zor geçen 3 güne başladılar. Yalova Belediyesi de maratonda marka olarak incelendi. Belediye ile ilgili çalışmaları Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman gençlere aktardı. Ardındangençler için 3 gün süren maraton başladı.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman dagençlere maraton boyunca eşlik etti. Tutuk, Yalova ve Yalova Belediyesine dair yenilikçi genç fikirleri üreten gençlere tek tek teşekkür etti.

“Uyumuyoruz, Yoruluyoruz Ama Enerjimiz Bitmiyor”

Denizli’de yaşayan ve Başkent Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği 2 sınıf öğrencisi olan EdaBayrak, farklı üniversiteden, farklı bölümlerden gelen öğrencilerle ilk kez buluştuğunu ifade ederek, “Birbirimizi hiç görmemiştik daha önceden. İnanılmaz bir heyecan vardı. Herkesinfarklı kültürlerden, farklı bölümlerden, farklı yaş gruplarından gelmesi inanılmaz güzel. Burada çok güzel bir ortam yaşıyoruz. Bütün etkinlikler hem çok eğlenceli hem de çok bilgilendirici geçiyor. Çok güzel ve sıra dışı bir deneyim. Uyumuyoruz, yoruluyoruz ama çokgarip bir şekilde enerjimiz bitmiyor” dedi.

“Yalova’ya Hayran Kaldık Tekrar Geleceğiz”

Hacettepe Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği 4 sınıf öğrencisi Fatma Gündüz, “MarkaMutfağı’nın 5 maratonunu Yalova’da gerçekleştiriyoruz. Burası bizim için büyük ve güzel birdeneyim oldu. Yalova’ya hiç gelmemiştim. Şehri tanıma şansım oldu. Daha önce ismini bile duymadığımız bir şehir ve geldiğimizde tekrar geleceğimiz bir şehir olarak görüyorum burayı.Belediyemizde bizimle beraber iç içe oldu ve etkileşim sağladık. Yalova Belediyesi için buradayız. Çalışıyoruz, uyumuyoruz” dedi.

Yalova Üniversitesi Uluslararası İlişkiler son sınıf öğrencisi Ertuğrul Şahin, “Başkan VekilimizMustafa Tutuk’un destekleriyle Yalova Üniversitesi’ni temsilen bulunuyoruz. Burada 60 kişilik harika bir ekip var. Deniz kenarında nezih bir ortamda güzel çalışmalarımız sürdü. İşin yorucu kısmı, 48 saat boyunca maraton olduğu için çalışma mola şeklinde gidiyor” dedi.

“Marka Mutfağı, üniversite öğrencisi ve yeni mezunlardan oluşan markalara reklam kampanyaları iletişim stratejilerini oluşturan sosyal bir girişimdir” diyen Marka Mutfağım Platformu Kurucusu Ömer Karapınar, “Pazarlama Maratonunda 3 gündür Yalova’dayız.Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrencilerle birlikte ve Yalova’dan üniversitemizin de katılımıyla 5.sini burada gerçekleştirdik. Arkadaşlarımızla birlikte markalar için gerçek problemlere ve gerçek çözümler ürettik. Aslında iş hayatında karşılaşacakları pazarlama ile ilgili süreçleri 48 saatlik süreçte yaşamış oldular. Çok keyifli ve güzeldi. Belediyemiz burada bizi güzelce ağırladı. 48 saatlik maraton öncesinde öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırdık.Sunumlarda markaların 48 saat boyunca çalışıp ürettikleri kampanya fikirlerini çalışmalarını paylaşacaklar. Hem geri bildirim alacaklar hem de markaların bundan sonraki süreçte pazarlama ile ilgili yaptıkları çalışmalara yeni bir bakış açısı getirmiş olacaklar. Belediyemize de bizi ağırladıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“Yalova Gençlerle Güzel”

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim Kentimdir” dediği Yalova’ya hoş geldiniz” diyen Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Öğrencilerimiz 48 saat boyunca yenilikçi ve genç fikirlerini uyumadan ürettiler. Bizler de Yalova Belediyesi olarak bu süreçte öğrencilerimizin yanında olduk. Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrencilerimiz var. Kimi Yalova’ya ilk kez geliyor.Çoğu öğrencimiz şehrimize yeniden geleceğini ve bu şehre hayran hayran kaldığını belirtti.Maraton sonunda gençler bizlere de Yalova ve Yalova Belediyesi’ne dair yenilikçi fikirlerini anlattılar. Bizler de büyük bir dikkatle dinledik ve notlarımızı aldık. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor; Yalova Gençlerle Güzel, Türkiye Gençlerle Güzel! diyorum”dedi.

Okumaya Devam Et
Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dünya 2 gün önce

Gökyüzü 12 Ağustos’ta Nefes Kesecek: Avrupa, 27 Yıl Sonra Tam Güneş Tutulmasına Tanıklık Edecek

Yalova 2 gün önce

Marmara Denizi Alarm Veriyor: Deniz Suyu Sıcaklığı Son 50 Yılda 2,5 Derece Arttı

Yalova 6 gün önce

Türk Dil Kurumunun Kuruluş Yolunda Yalova’nın Tarihî Rolü Belgelerle Bir Kez Daha Gündemde

Yalova 6 gün önce

Yalova Güç Birliği Federasyonu’ndan 15 Temmuz’da Vatandaşlara Kavurma İkramı

Yalova 1 hafta önce

ATATÜRK İLKOKULU’NUN GELECEĞİ BELİRSİZ: TARİHİ GERÇEKLER, HUKUKİ SÜREÇ VE VELİLERİN EĞİTİM MÜCADELESİ

Spor 1 hafta önce

OĞUZHAN UZUN’DAN SPOR YÖNETİCİLERİNE “ROL MODEL” ÇAĞRISI

Yalova 2 hafta önce

YALOVA KADIN DAYANIŞMA VE DESTEKLEME DERNEĞİ’NDEN KADIN CİNAYETİNE TEPKİ

Köşe Yazıları 2 hafta önce

Gerçekten Sormak İstiyoruz: Bu Vahşet Ne Zaman Duracak?

Dünya 2 hafta önce

ESAK’tan Çınarcık Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak’a Nezaket Ziyareti

Kültür 2 hafta önce

Bursa Fashion Week 9. Uluslararası Moda Günleri İçin Geri Sayım Başladı

Köşe Yazıları 2 hafta önce

DR.DENİZ ÖNER İle Hayatın İçinden : ”KONUŞAN KİM BİLİYOR MUSUN?”

Siyaset 1 ay önce

ZAFER PARTİSİ VİTES YÜKSELTTİ: BİR GÜNE DÖRT YOĞUN PROGRAM!

Köşe Yazıları 1 ay önce

Tavandaki Sekiz Dakika

Dünya 1 ay önce

Yalova Basını Dünya Devlerinin Buluştuğu WORLDEF ISTANBUL 2026’da: EKF Media ve Yalovapress İstanbul Çıkarmasına Hazırlanıyor!

Siyaset 1 ay önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol’u Kabul Etti