Bizimle iletişime geçin

Yalova

Altınova Kapalı Pazar Yeri törenle açıldı

Yaklaşık

tarih

Altınova Belediyesi tarafından inşa Altınova Belediyesi Kapalı Pazar Yeri, Cumhuriyet MahallesiBelediye Hizmet Binası arkasında törenle hizmete girdi.

Kapalı Pazar Yeri’nin açılış kurdelesini; Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ile protokol üyeleri kesti.

Çok amaçlı kullanılacak

İlçede Perşembe günleri kurulan semt pazarlarında alışveriş yapan vatandaşlar ile tezgâh açan esnafın kışın soğuk ve yağmurdan, yazın sıcaktan korunması amacıyla hayata geçirilen kapalı pazaryeri törenle hizmete girdi.

Kapalı Pazar Yeri Perşembe günleri dışında otopark olarak kullanılacak. Altınova belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Pazar yerinin olası bir afet durumunda ise barınma yeri olarak kullanılacağını açıkladı. Başkan Oral, “Keyifli alışverişin merkezi olan projemizin ikinci etabında cep sineması, düğün ve konferans salonu, kafeterya ile ilçemizin cazibe merkezi olacak” diye konuştu.

“Açılışlara bir yenisi daha eklendi”

Törende konuşan AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, “Altınova Belediyemiz tarafından

düzenlenen açılışlara bir yenisi daha eklendi. Kapalı Pazar Yeri açılışını gerçekleştirdik.

Hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, Dr. Metin Oral Başkanımızın başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

“Hayırlı olsun”

AK Parti MKYK üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş de, “Altınova Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Kapalı Pazar Yeri, ilçeye yeni bir değer kattı. Bu güzel hizmet için Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Geniş katılım

Altınova Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nin açılışına; Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti MKYK üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Yalova İİl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Altınova İlçe Emniyet Müdürü H. Kürşat Seçer, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, il genel ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Pazar Yeri

Yaklaşık 3 bin 250 metrekare alana sahip. İçerisinde zabıta birimi, WC, abdesthane, mescidin bulunduğu bir yapıya sahip. Pazar yapılmadığı günlerde otopark olarak kullanılacak. Çelik yapı olarak tasarlandı kaynak kullanılmayarak tamamen blonlu olarak tasarlandı. Günümüz mimarisine uygun olarak tasarlanmıştır. Yaklaşık 65 araç kapasiteli. Alanda, 81 pazar yeri bulunmakta.

Okumaya Devam Et
Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dünya 3 gün önce

YALOVA TERMAL TURİZMDE VİTES YÜKSELTTİ: 60 MİLYON DOLARLIK TERMA GARDEN KAPILARINI AÇIYOR

Dünya 5 gün önce

Kadınların Gücü Manhattan’ın Akıntılarına Karşı: Pınar Kaymaraz 20 Bridges Parkuruna Hazırlanıyor

Yalova 6 gün önce

Rüzgâr Gülleri Mevkiinde Zamanla Yarış: Küçük Çocuklu Aile 1 Saatte Kurtarıldı

Köşe Yazıları 6 gün önce

Görülmeyen Gerçekler, Büyütülen Korkular: Yalova

Siyaset 6 gün önce

İYİ Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Avcıoğlu’ndan Açıklama: “Algı Operasyonlarıyla Yükselişimiz Durdurulamaz”

Yalova 1 hafta önce

Giray,“‘Dernekler Siyasetin Alanı Değildir’”

Siyaset 1 hafta önce

İYİ Partili Sayan’dan Yalova’da Sert Mesajlar: “Türkiye Yönetilemiyor”

Köşe Yazıları 2 hafta önce

Aile Diziminde Bilinç Evreleri – Fetüs Evresi

Köşe Yazıları 2 hafta önce

Yalova gibi suyla var olmuş bir şehirde, suyun doğasına bu kadar aykırı müdahaleler yapmak ne kadar doğru?

Eğitim 2 hafta önce

ES-AK Gönüllülerine Hayat Kurtaran Eğitim: İlk Yardım Programı Tamamlandı

Yalova 2 hafta önce

ES-AK’a Güç Katan Destek: Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Anlamlı Katkı

Köşe Yazıları 4 hafta önce

Yalova: Bir Şehir Kimliğini Arıyor

Eğitim 4 hafta önce

Yalova Gençliğini Kaybediyor mu?

Kültür 4 hafta önce

Epik Sanat Tiyatrosu’ndan Dünya Tiyatro Günü’ne Anlamlı Selam

Dünya 1 ay önce

Zafer Partisi Yalova İl Başkanı Ersin Doğan’dan Bayram Mesajı: “Bilim, Birlik ve Barış İçinde Aydınlık Yarınlara”