Yaklaşık
4 yıl öncetarih
Yayınlayan
Ebru Kaplan
İller Bankası Bursa Bölge Müdürlüğü görevine başlayan Derya İnan, Yalova’nın Altınova İlçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.
Görüş alışverişi
İller Bankası Bursa Bölge Müdürlü Derya İnan beraberinde Proje ve Mekânsal Planlama Müdürü M. Ercihan Subaşıoğlu ile birlikte Altınova İlçesini ziyaretederek çeşitli temaslarda bulundu. İlk olarak Altınova belediye Başkanı Dr. MetinOral’ı makamında ziyaret eden Bölge Müdürü İnan ve Subaşıoğlu, ilçede yapılançalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Hersek Lagününü gezdiler
Ardında ilçeyi gezerek Altınova hakkında bilgi alan İller Bankası Bursa Bölge Müdürlü Derya İnan beraberinde Proje ve Mekânsal Planlama Müdürü M. Ercihan Subaşıoğlu, Hersek Lagününü de ziyaret etti.
Bölgenin en önemli sulak alanı olan Hersek Lagün, 152 hektarlık yüzeyi ve çevresindeki arazilerle 200 hektar alanda yer alan Altınova Belediyesi Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi ile Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesini gezen misafirler Hersek Lagününe hayran kaldılar.
Doğa Pasaportlu oldular
Altınova Belediyesi Çevre Mühendisi Çağrı Gürol ve Belediyesi Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi görevlisi Muhammet Said Özkantarafından bölge hakkında bilgi alan İller Bankası Bursa Bölge Müdürlü Deryaİnan ile Proje ve Mekânsal Planlama Müdürü M. Ercihan Subaşıoğlu, programsonunda Doğa ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içerenTürkiye’nin ilk ve tek Altınova Belediyesi Doğa Pasaportunu alarak keyifli bir gün geçirdiler.
Yalova Basını Dünya Devlerinin Buluştuğu WORLDEF ISTANBUL 2026’da: EKF Media ve Yalovapress İstanbul Çıkarmasına Hazırlanıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol’u Kabul Etti
Geleceğin Vidalarını Sökenler
Anne Karnı (Fetüs Dönemi) ve Aile Dizimi Yaklaşımı
SOYGÜZEL’E ÖNEMLİ GÖREV
BAŞKAN AVNİ KURT’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI