Bizimle iletişime geçin

Yalova

YALOVA BASIN BİRLİĞİ’NDEN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Yaklaşık

tarih

Yalova Basın Birliği Başkanı Cem Mete Okur, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Yalova Basın Birliği Başkanı Okur mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir.

Özgür, tarafsız ve ilkeli olarak çalışan gazeteciler, kamuoyu için en değerli meslek gruplarının başında gelmektedirler. Basın kuruluşlarında görev yapan gazeteciler, toplumun çıkarlarını göz önünde bulundurarak kamuoyuna yaptıkları doğru haberlerle birlikte toplumun haber alma özgürlüğü yolunda büyük ve önemli görevler icra etmektedirler.

Bizlerde Yalova’da bu kutsal mesleğin temsilcileri olarak basın camiasının bir arada olması ve gazetecilik temasının tüm paydaşlarını bir araya getirme gayreti ile var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu anlamda sektördeki sorunların çözümü ve meslektaşlarımızın hizmet etme kabiliyetlerini en sorunsuz şekilde yansıtmaları konusunda hummalı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. YBB olarak gerek kamu kurum kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar ile sürekli istişareler içerisinde olup, basın mesleğini daha ileriye götürme gayreti gösteriyoruz. Yalova’da basın camiasının en güçlü temsiliyet sorumluluğunu üstlenen Yalova Basın Birliği olarak ulusal ve yerel medya temsilcilerimiz ile kol kola yürümeye ve çalışma yelpazemizi her geçen gün büyütmeye devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum.

Toplumsal hayatın gelişmesi, güçlenmesi, toplumun bilinçlenmesi, bilgilendirilmesi ve kamuoyu oluşturulmasına büyük katkı sağlayan, görevlerini ‘Basın Meslek İlkelerini esas alarak özveriyle yerine getiren meslektaşlarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.”

Okumaya Devam Et
Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Köşe Yazıları 3 hafta önce

Dostluğun En Güzel Hali: Kütük, Kahkaha ve Bir Sarı Papatya

Köşe Yazıları 3 hafta önce

Selda’ca VİCDAN: KALABALIĞIN ORTASINDAKİ EN YÜKSEK SES

Yalova 3 hafta önce

Yalova Barosu’ndan 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Mesajı: “Çocuk Yoksulluğu ve İhmaller Derinleşiyor”

Yalova 3 hafta önce

“Yarınki Dünyama Mektup” Etkinliğinde Çocuklar Geleceğe Seslendi

Yalova 3 hafta önce

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif LAÇİN’in 20 Kasım Çocuk Hakları Günü Mesajı

Yalova 3 hafta önce

YESO’dan Kamuoyuna Açıklama: “Tehditlere ve Baskılara Boyun Eğmeyiz”

Yalova 3 hafta önce

Bayzan’dan Gaziosmanpaşa Esnafına Ziyaret: “Güçlü Esnaf, Mutlu Yalova”

Siyaset 3 hafta önce

Kendir, “İyilik ateşiyle iktidar yolunu aydınlatacağız”

Köşe Yazıları 4 hafta önce

YAZI-YORUM : SAHİ SAHİPSİZ Mİ YALOVA ?

Köşe Yazıları 4 hafta önce

SELDA’CA ”Hayat bize rağmen değil, bizimle güzel”

Siyaset 4 hafta önce

YALOVA’DA ESNAF ZİYARETLERİ: PARTİ TEŞKİLATI BROŞÜR VE KAHVE DAĞITTI

Türkiye 4 hafta önce

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan Türkiye’nin Birçok Kenti İçin Kritik Uyarı

Yalova 1 ay önce

Yalova Elektrik-Elektronik Teknisyenleri Odası Seçiminde Değişim Çağrısı: “Sahadan Yönetime”

Yalova 2 ay önce

“CUMHURİYET BAĞIMSIZLIKTIR MİLLETİN EGEMENLİĞİDİR”

Yalova 2 ay önce

Mustafa Tutuk’tan “Sahipsiz mi Yalova?” Tepkisi