Bizimle iletişime geçin

Siyaset

Onlar Gidecek, Biz Geleceğiz !!

Yaklaşık

tarih

Gelecek Partisi Yalova İl Teşkilatı, parti içi eğitim programı kapsamında İl Başkanlığı’nda biraraya geldi. Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi 24. Dönem Milletvekili Cuma İçten, Genel Merkez Eğitim Pltk. Bşk. Yardımcısı Muhittin Nayman ve Yalova İl Koordinatörü Mehmet Çakmaker’in katıldığı programda, yaklaşan genel seçimler ve parti çalışmaları değerlendirildi.

İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, önümüzdeki dönemde saha çalışmalarına hız vereceklerini ifade ederek, kadın ve gençlik kolları ile birlikte bir dizi saha çalışması planladıklarını ifade ederek, Yalova’da çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak için var güçleriyle çalıştıklarını, özellikle son dönemde gerçekleştirdikleri imza kampanyaları ile de ayrı bir ivme yakaladıklarını dile getirdi.

Genel Merkez Eğitim Politikaları Başkanı Muhittin Nayman, parti programları doğrultusunda teşkilat mensuplarının saha çalışmalarında etkin bir rol üstlenmesinin önemine dikkat çekerek, eğitim çalışmaları ile birlikte Yalova’da ve Türkiye’de iktidarın en güçlü adayı olduklarını ve Gelecek Partisi Yalova İl Koordinatörü Mehmet Çakmaker, Yalova’da yaklaşan seçimlerle birlikte, sandık kurullarının oluşturulması noktasında çalışmalarını hızlandırdıklarını, Gelecek Partisi’ne katılan yeni isimlerle birlikte her geçen gün daha da güçlendiklerini ifade etti.

Eğitim programının son bölümünde saha çalışmalarında sıkça karşılaşılan soruların ve vatandaşlardan gelen taleplerin değerlendirilmesi yapıldı. Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Cuma İçten, bazı sosyal medya platformlarında ve ulusal medya kuruluşlarında özellikle gündeme gelen konuları değerlendirdi. Vatandaşların beklentilerini karşılayacak nitelikte olan kadroların Gelecek Partisi kadroları olduğunu ifade eden İçten, ekonomik ve sosyal sorunların çözümüne yönelik önerilerini kamuoyu ile paylaştıklarını, komisyonlarının sürekli çalıştığını, yarın iktidara geldiklerinde de vatandaşımızın rahat nefes almasını sağlayacaklarını söyledi.

Saha çalışmasında dikkat edilmesi gereken hususların da altını çizen İçten, onlar gidecek, biz geleceğiz. Bu amaçla gayretle, içtenlikle sahadayız ve olacağız. Yalova ve Türkiye’de Gelecek Partisi iktidarı yakındır dedi.

Okumaya Devam Et
Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yalova 3 hafta önce

İYİ Parti Heyetinden Yalova’da Yaralı Polislere Ziyaret

Köşe Yazıları 3 hafta önce

2026’ya Girerken: Yorgunluğumuz da Bizim, Umudumuz da

Köşe Yazıları 3 hafta önce

ESNAFIN “AHI” MI, ADAYLARIN “ŞOVU” MU?

Kültür 4 hafta önce

Yalova’da Karadeniz Rüzgarı: Kent Meydanı’nda Hamsi Şöleni Başladı!

Köşe Yazıları 4 hafta önce

Gerçek Mutluluk İyilik midir? İyilik Nedir? Yoksa Cevap Masum Çocuklar mı?

Türkiye 4 hafta önce

UNICEF ve Avrupa Birliği’nden , Gazeteciler ile Dijital İçerik Üreticilerine Yönelik Medya Çalıştayı

Köşe Yazıları 1 ay önce

SEVGİ, MERHAMET, VEFA VE VİCDAN: RUHUN DÖRT MEVSİMİ

Köşe Yazıları 1 ay önce

Sessiz Tükeniş: Türkiye’nin Görmezden Geldiği Psikolojik Gerçek

Köşe Yazıları 2 ay önce

Dostluğun En Güzel Hali: Kütük, Kahkaha ve Bir Sarı Papatya

Köşe Yazıları 2 ay önce

Selda’ca VİCDAN: KALABALIĞIN ORTASINDAKİ EN YÜKSEK SES

Yalova 2 ay önce

Yalova Barosu’ndan 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Mesajı: “Çocuk Yoksulluğu ve İhmaller Derinleşiyor”

Yalova 2 ay önce

“Yarınki Dünyama Mektup” Etkinliğinde Çocuklar Geleceğe Seslendi

Yalova 2 ay önce

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif LAÇİN’in 20 Kasım Çocuk Hakları Günü Mesajı

Yalova 2 ay önce

YESO’dan Kamuoyuna Açıklama: “Tehditlere ve Baskılara Boyun Eğmeyiz”

Yalova 2 ay önce

Bayzan’dan Gaziosmanpaşa Esnafına Ziyaret: “Güçlü Esnaf, Mutlu Yalova”