Yaklaşık
2 yıl öncetarih
Yayınlayan
Ebru KaplanYalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü masa tenisi takımı, 14-16 Kasım tarihlerinde Kırklareli’nde düzenlenen küçükler takım müsabakalarından iki kupa ve bir madalya ile döndü.
Erkeklerde Kaan Beyzat Tuna ve Berk Turan, kızlarda Elvin Kale ve Duru Tok takımlar kategorisini bölge 3.sü oldu. Küçükler ferdi müsabakalarında sporcumuz Firdevs Nur Bingöl 2 olarak gümüş madalya almaya hak hazandı.
Her Geçen Gün Daha İyiye…
Yalova’da yetiştirilen her bir sporcunun birer yıldız olacağını kaydeden Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü yetkilileri, “Farklı şehirlerde ilimizi temsil etmeye devam ediyoruz.
Sporcularımızın başarısı bizi de oldukça gururlandırıyor. Çalışmalarımızın meyvesini almak bizler için oldukça önemli. Başarı, azim ve kararlılık bizi her geçen gün daha da güzel noktalara ulaştıracak. İnanıyoruz ki yıldızlar Yalova’dan çıkmaya devam edecek” dediler.
Başkan Gürel’den Su Sporlarına Destek Ziyareti
İYİ Parti’den Yalova Esnafına Teşekkür Ziyareti
“Aslan Kral ve Randevusuzlar Ormanı”
İYİ Parti Yalova İl Teşkilatı’ndan Güçlü Mesaj: “Adalet ve Liyakat İçin Birlikteyiz”
VİZYON ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Yalova’da Yeni Nesil Kütüphane Talebi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı