Bizimle iletişime geçin

Türkiye

Cumhuriyetin 100.Yılı Çeşitli Etkinliklerle Başladı

Yaklaşık

tarih

Cumhuriyetin 100 Yılı etkinlikleri ilimizde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Yalova Valiliği öncülüğünde Yalova Belediyesi’nde paydaşları arasında yer aldığı etkinliklere Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’ta katılım sağladı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen programın ardından Yalova Valisi Hülya Kaya, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla Yalova Kent Müzesi’nde ‘100.Yılda, 100 Ressam, 100 Eser’ isimli serginin açılışı gerçekleştirildi. Açılışının ardından Vali Hülya Kaya, Başkan Tutuk ve diğer protokol üyeleri Mahaçkale Lezginka Dans Müzesi Kurucu Başkanı Omar Omarav’dan bilgiler alarak sergiyi gezerek böyle bir organizasyonda emeği olan Yalova Kafkas Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydemir’e teşekkürlerini ilettiler.

Burada gerçekleşen açılışın ardından Yürüyen Köşk 100.Yıl Sanat Çalıştayı programında yer alan resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Yürüyen Köşk Derneği öncülüğünde, Yalova Belediyesinin de paydaşları arasında yer aldığı Ekim Geçidi Platformu Sanatçılarının yapmış olduğu eserlerin sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ve serginin gezilmesinin ardından müzik dinletisi, dans grubunun gösterileri yer aldı. Son olarak 100 Sanat Çalıştayında emeği olan sanatçılara ödülleri takdim edildi.

Okumaya Devam Et
Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye 3 gün önce

UNICEF ve Avrupa Birliği’nden , Gazeteciler ile Dijital İçerik Üreticilerine Yönelik Medya Çalıştayı

Köşe Yazıları 1 hafta önce

SEVGİ, MERHAMET, VEFA VE VİCDAN: RUHUN DÖRT MEVSİMİ

Köşe Yazıları 1 hafta önce

Sessiz Tükeniş: Türkiye’nin Görmezden Geldiği Psikolojik Gerçek

Köşe Yazıları 4 hafta önce

Dostluğun En Güzel Hali: Kütük, Kahkaha ve Bir Sarı Papatya

Köşe Yazıları 4 hafta önce

Selda’ca VİCDAN: KALABALIĞIN ORTASINDAKİ EN YÜKSEK SES

Yalova 1 ay önce

Yalova Barosu’ndan 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Mesajı: “Çocuk Yoksulluğu ve İhmaller Derinleşiyor”

Yalova 1 ay önce

“Yarınki Dünyama Mektup” Etkinliğinde Çocuklar Geleceğe Seslendi

Yalova 1 ay önce

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif LAÇİN’in 20 Kasım Çocuk Hakları Günü Mesajı

Yalova 1 ay önce

YESO’dan Kamuoyuna Açıklama: “Tehditlere ve Baskılara Boyun Eğmeyiz”

Yalova 1 ay önce

Bayzan’dan Gaziosmanpaşa Esnafına Ziyaret: “Güçlü Esnaf, Mutlu Yalova”

Siyaset 1 ay önce

Kendir, “İyilik ateşiyle iktidar yolunu aydınlatacağız”

Köşe Yazıları 1 ay önce

YAZI-YORUM : SAHİ SAHİPSİZ Mİ YALOVA ?

Köşe Yazıları 1 ay önce

SELDA’CA ”Hayat bize rağmen değil, bizimle güzel”

Siyaset 1 ay önce

YALOVA’DA ESNAF ZİYARETLERİ: PARTİ TEŞKİLATI BROŞÜR VE KAHVE DAĞITTI

Türkiye 1 ay önce

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan Türkiye’nin Birçok Kenti İçin Kritik Uyarı