Bizimle iletişime geçin

Yalova

BAŞKAN NUMAN SOYER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Yaklaşık

tarih

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, “Kurban Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer; “Kurban Bayramı’nın coşkusu ve sevinciyle bir kez daha bir araya geliyoruz. Bu mübarek bayram vesilesiyle, kalplerimizin birlik ve beraberlikle dolması dileğiyle sizlere en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Kurban Bayramı, kardeşlik ve paylaşma duygularımızı pekiştirdiğimiz, sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz, birlik ve beraberlik ruhunu yoğun şekilde yaşadığımız özel bir zaman dilimidir. Bu anlamlı bayramın getirdiği huzur ve mutluluk, her birimizin yüreklerinde yeni umutlar yeşertir.

Bu vesileyle, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim. Ailenizle birlikte sevinç ve neşe dolu anılar biriktirmenizi dilerim. Unutmayalım ki, bayram sevinci paylaştıkça çoğalır. Komşularımıza, ihtiyaç sahiplerine ve çevremizdeki herkese yardım etmek, birlik ve dayanışma duygularımızı daha da güçlendirecektir.

Çınarcık’ımızın güzelliklerini ve birlikte olmanın değerini en iyi şekilde yaşadığımız bu bayramda, geleceğe umutla bakmayı sürdürelim. Birlikte, daha yaşanabilir bir Çınarcık için el ele vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Çınarcık halkının Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevdiklerinizle birlikte mutlu ve sağlıklı günler diliyorum.” dedi.

Okumaya Devam Et
Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Köşe Yazıları 3 saat önce

ESNAFIN “AHI” MI, ADAYLARIN “ŞOVU” MU?

Kültür 13 saat önce

Yalova’da Karadeniz Rüzgarı: Kent Meydanı’nda Hamsi Şöleni Başladı!

Köşe Yazıları 2 gün önce

Gerçek Mutluluk İyilik midir? İyilik Nedir? Yoksa Cevap Masum Çocuklar mı?

Türkiye 6 gün önce

UNICEF ve Avrupa Birliği’nden , Gazeteciler ile Dijital İçerik Üreticilerine Yönelik Medya Çalıştayı

Köşe Yazıları 2 hafta önce

SEVGİ, MERHAMET, VEFA VE VİCDAN: RUHUN DÖRT MEVSİMİ

Köşe Yazıları 2 hafta önce

Sessiz Tükeniş: Türkiye’nin Görmezden Geldiği Psikolojik Gerçek

Köşe Yazıları 1 ay önce

Dostluğun En Güzel Hali: Kütük, Kahkaha ve Bir Sarı Papatya

Köşe Yazıları 1 ay önce

Selda’ca VİCDAN: KALABALIĞIN ORTASINDAKİ EN YÜKSEK SES

Yalova 1 ay önce

Yalova Barosu’ndan 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Mesajı: “Çocuk Yoksulluğu ve İhmaller Derinleşiyor”

Yalova 1 ay önce

“Yarınki Dünyama Mektup” Etkinliğinde Çocuklar Geleceğe Seslendi

Yalova 1 ay önce

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif LAÇİN’in 20 Kasım Çocuk Hakları Günü Mesajı

Yalova 1 ay önce

YESO’dan Kamuoyuna Açıklama: “Tehditlere ve Baskılara Boyun Eğmeyiz”

Yalova 1 ay önce

Bayzan’dan Gaziosmanpaşa Esnafına Ziyaret: “Güçlü Esnaf, Mutlu Yalova”

Siyaset 1 ay önce

Kendir, “İyilik ateşiyle iktidar yolunu aydınlatacağız”

Köşe Yazıları 1 ay önce

YAZI-YORUM : SAHİ SAHİPSİZ Mİ YALOVA ?