Yaklaşık
23 dakika öncetarih
Yayınlayan
Ebru Kaplan
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek ve yönetim kurulunun katkılarıyla, Esenköy Arama Kurtarma Derneği’nin teknik ekipman kapasitesi güçlendirildi.
Afet ve acil durumlara müdahale kapasitesini artırmayı hedefleyen destek kapsamında; Dernek Başkanı Şenol Caner, YTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Dernek Başkan Yardımcısı Serkan Temel ile birlikte, Yalova Evci Plastik mağazasından temin edilen teknik ekipmanların teslimatını gerçekleştirdi.
Bağış kapsamında; enkaz ve beton kırma çalışmalarında etkinlik sağlayacak DeWalt hilti kırıcı, teknik müdahalelerde kullanılacak RTRMAX RTM 240 hilti kırıcı ile afet anlarında kesintisiz enerji ihtiyacını karşılayacak RTR6500E benzinli jeneratör ES-AK envanterine kazandırıldı.
Yetkililer, sağlanan ekipmanların özellikle arama kurtarma operasyonlarında hız, güvenlik ve etkinlik açısından önemli katkılar sunacağını belirtti. Yapılan bu destekle birlikte, bölgedeki afetlere müdahale kapasitesinin daha da güçlenmesi hedefleniyor.
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu anlamlı katkısının, bölgedeki diğer kurum ve iş insanlarına da örnek olması bekleniyor.