Yaklaşık
2 yıl öncetarih
Yayınlayan
Ebru Kaplan
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç ve yönetimi, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Çalış ve yönetimi Çavuşçiftliği ve Havuzdere köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.
‘’ALTINOVA’NIN GELECEĞİNİ BERABER İNŞA EDECEĞİZ’’
Altınova ilçesinde mahalle ve köy muhtarları ile sürekli bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacaklarını, Altınova’nın geleceğini el ele verip hep beraber inşa edeceklerini söyleyen Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ Millete hizmet yolunda her zaman bir ve beraber olacağız. Bizler büyük Altınova ailesi olarak ilçemiz mahalle ve köylerinde muhtarlarımız, vatandaşlarımızla fırsat buldukça bir araya geleceğiz, fikir alışverişinde bulunarak geleceğin Altınova’sını el ele verip beraber inşa edeceğiz.’’ diye konuştu.
ZAFER PARTİSİ VİTES YÜKSELTTİ: BİR GÜNE DÖRT YOĞUN PROGRAM!
Tavandaki Sekiz Dakika
Yalova Basını Dünya Devlerinin Buluştuğu WORLDEF ISTANBUL 2026’da: EKF Media ve Yalovapress İstanbul Çıkarmasına Hazırlanıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol’u Kabul Etti
Geleceğin Vidalarını Sökenler
Anne Karnı (Fetüs Dönemi) ve Aile Dizimi Yaklaşımı